Projekt SU~PR sušené | pražené, v takové formě, v jaké jej znáš nyní, vznikl v roce 2022, nicméně jeho původní myšlenka sahá do roku 2020. Tehdy vznikl nápad během pandemie COVID-19, který nás všechny zavřel do svých stěn, pokojů, a hlavně do svých myšlenek.

SU~PR nebyl vždy SUPR

  • Původně byl nápad si nasušit hovězí jerky, samozřejmě to, co bylo v akci. Člověk, jak se doma nudil, vymýšlel spoustu věcí, jak se zabavit. A co lepšího, než jídlo, přišlo na mysl. Koupil se první kus hovězího v akci a šlo se na věc. Mimochodem, z tohoto prvního pokusu znáte nyní přichuť jménem Classic 😉
  • Z nápadu dělat sušené maso se dočasně sešlo. Náročnost na výrobní prostory, legalizaci, kvalitní zdroj hovězího – to vše vedlo k výrobě na úrovni domácího Nasušení. Vznikla ale myšlenka originálních směsí na bylinková másla.
  • Ta vlastně znáte i nyní. Všechna jsou dostupná na tomto e-shopu, jen prošla proměnou designu, značky, a samozřejmě celkovému přístupu 🙂 Vše v záštitě SU~PR kvality.

Pražení červi, Entry, a první produkty

Já na osud nevěřím. Věřím, že člověk to má tak nějak nalajnovaný. Může se rozhodnout, zda si koupí červené nebo modré auto, ale nikdy neví, kam ho doveze.

Projekt SU~PR sušené | pražené totiž vznikl právě v Entry Engineering, kde se potkaly nápady a inspirace Adama, Vojty, Kuby, Pajkyho a Ondry.

  • Adam – Adam Varmuža, tvůrce tohoto projektu a vedoucí toho všeho. Je to trochu punk, že?
  • Vojta – Vojtíšek. Nadšenec pro sušené maso, nadšenec pro technologie, dobrý kamarád, bývalý kolega, současný Jizerák. Bez Vojty by to nejspíš nevzniklo.
  • Jakub – Kubíček pupíček. Člověk žijící na hraně, věčně nestíhající, ale praží naprosto skvělý kafe a naučil mě s WordPressem. Teda, doufám. Chceš ochutnat lokální praženou kávu z Jablonec nad Nisou? Najdeš jí zde, výrobcem je právě Kuba s bráchou, a říkají si @Atypika.
  • Pavel – xPajky, Pavel Paickr. Exmajitel, nyní jednatel Entry Engineering, naprostý fanatik do nových projektů, vrchní červožrout, nadšenec. A také skvělý backup.
  • Ondřej Folprecht, skvělý grafik, tvořící originální etikety, motivy, spoustu z nich ještě není vysdíleno. Ale třeba jednou..

Spojením hlav těchto lidí vznikl projekt SU~PR sušené | pražené. Pražené proto, že primárním produktem měly původně být pražení červíci. Já to zkrátím, neměly takovou kvalitu, se kterou bych byl spokojený. Takže se k nim třeba ještě někdy vrátím.

Zpátky k tomu masu – to jsme se jednoho dne prostě potkali v práci a oba, bez předchozí domluvy, se chtěli pochlubit domácím sušeným hovězím masem. Hrozně hustý! A takto to vzniklo.

Vojta byl součástí tohoto projektu, nicméně se rozhodl, z rodinných a časových důvodů, v projektu nepokračovat, ostatní zmínění se stále angažují, a díky tomu Ti můžu nabídnout vše, co na tomto e-shopu můžeš najít. V nejlepší možné kvalitě a za dostupné ceny.

Tak nějak takto vznikl projekt SU~PR sušené | pražené. Od prvního nasušeného plátku až po novou provozovnu se Ti snažím nabídnout něco originálního, za čím si stojím. Ať to jsou směsi na bylinková másla, sušený hovězí váleček, anebo domácí hovězí pamlsky pro zvířata, za každým kouskem stojí spoustu práce a úsilí.

Příště se Ti rozepíšu k bylinkovým máslům, a sledovat mě můžeš i na těchto sockách, občas tam i něco přidám 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *