Sušené maso
Moje sušené maso pro Tebe dělám z hovězího válečku, někdy také neprávem nazývané jako falešná svíčková. Tato část masa je krásně libová a s absolutním minimem tukových blan!
Nakrájené maso nakládám na minimálně 24 hodin do vakuovaných nádob, maso tak získá chuť bylinek a přidaného koření, a zároveň si zachová chuť masa jako takového. Toho do každého sáčku dám před nasušením až 160 gramů!
Můj recept obsahuje minimum soli, a do masa přidávám kvalitní vinný ocet, aby se maso dalo pohodlně dělit na menší kousky. V mých balíčcích totiž najdeš poctivé fláky Jerky.
Zobrazeno 5 výsledků
-
Sušené maso – Česnek 50 g
Hodnocení 5.00 z 5159 Kč Přidat do košíku -
Sušené maso – Classic 50 g
Hodnocení 5.00 z 5159 Kč Přidat do košíku -
Sušené maso – Kampotský pepř 50 g
Hodnocení 5.00 z 5159 Kč Přidat do košíku -
Sušené maso – Kmín & hořčice 50 g
Hodnocení 5.00 z 5159 Kč Přidat do košíku -
Sušené maso – Limetka & chilli 50 g
Hodnocení 5.00 z 5159 Kč Čtěte více